Parkering

Föreningen disponerar ett 70-tal parkeringsplatser med motorvärmare. Vill du hyra p-plats skall du vända dig till vicevärden. Det finns också gästplatser dit tillfälliga besökare skall hänvisas. Det är inte lämpligt att parkera på infarterna, dessa skall hållas fria så att eventuella utryckningsfordon och taxibilar kan komma fram.

Vintertid brukar innebära användning av kupé- & motorvärmare dagligdags av oss som har bil och p-plats med motorvärmarstolpe. Därav publiceras en instruktion om hur våra motorvärmarstolpar inom HSB Brf Huggarens område.

Gästparkeringar

För en tid sedan infördes krav på parkeringstillstånd på våra besöksparkeringar för att förbättra dess tillgänglighet. Varje lägenhet har fått två st kort för placering i vindrutan inklusive en särskild Parkeringsinformation. Förkommet kort ersätts med nytt mot en avgift på 50 kr. Observera att när man flyttar från föreningen ska parkeringskorten överlämnas till nästa bostadsrättsinnehavare. Kontakta styrelsen om kort saknas efter inflyttning.

För information om parkeringsfrågor ger Umevakt personlig service till kl 22 alla dagar på 090-70 39 00. Observera att Huggarens medlemmar och hyresgäster själva inte ska använda besöksparkeringarna. Vaktbolaget har koll på våra fordon och den som syndar mot detta riskerar böter. Detta gäller även tjänstefordon.